Βάση Δεδομένων

Ο κυριότερος λόγος που αποφάσισα το 2009 να εγκαταλείψω την δωρεάν πλατφόρμα blogger και να μεταφέρω το blog σε site, ήταν γιατί ήθελα να αξιοποιήσω τη βάση δεδομένων με τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού. Μια βάση που αποφάσισα να φτιάξω το 1994, μεταφέροντας την “πρωτόγονη” βάση από τον ταπεινό μου Amstrad 6128 στο πρώτο μου PC και από τότε την συντηρώ καταχωρώντας τα αποτελέσματα του Θρύλου σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό νομίζω, αφού υπάρχουν όλα τα επίσημα αποτελέσματα της ομάδας από το 1925 έως και σήμερα…

Σκέφτηκα πως καλό θα ήταν να υπάρχει κάτι τέτοιο – που δεν υπήρχε έως τότε στο διαδίκτυο – με ΟΛΑ τα επίσημα αποτελέσματα του Ολυμπιακού, ώστε να μπορεί ο κάθε νέος ή παλιός οπαδός του Θρύλου με μια αναζήτηση να βρίσκει τις βασικές πληροφορίες για τον αγώνα που επιθυμεί, ή να βρεί αποτελέσματα αγώνων με συγκεκριμένο αντίπαλο, συγκεκριμένο σκορ ή συγκεκριμένη σεζόν. Χαίρομαι πολύ που βλέπω από τα στατιστικά του site οτι πολύς κόσμος τη χρησιμοποιεί και ο στόχος μου είναι να προσπαθήσω να την εμπλουτίσω με όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία.

Η βάση δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης:

  • Επίσημων αγώνων του Ολυμπιακού
  • Επίσημων αγώνων
  • Ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη
  • Στατιστικών των προπονητών του Θρύλου
  • Φιλικών αγώνων του Ολυμπιακού

Το επόμενο μεγάλο έργο είναι η μεταφορά των ποδοσφαιριστών στη βάση και ο εμπλουτισμός της με στατιστικά όπως συμμετοχές, γκολ, ολοκλήρωση των βιογραφικών τους. Υγεία να’χουμε πάνω απ’όλα και λίγο χρόνο και θα φτιαχτεί και αυτό… Μέχρι τότε, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις διαθέσιμες επιλογές :

Αναζήτηση Αγώνων

Αναζήτηση Ευρωπαϊκών Αγώνων

Στατιστικά Ευρωπαϊκών Αγώνων

Στατιστικά Προπονητών

Αναζήτηση Φιλικών

 

 

 

 

4 4 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x